Talpa Top Floors
BEL +31(0)38 333 36 31 / +31(0)6 430 77 395
MAIL info@talpatopfloors.nl

Egaliseren

Voor een mooi eindresultaat in de afwerking van uw vloer, is de staat van de ondervloer van groot belang. Oneffenheden vertonen zich bij onder andere pvc en linoleum, maar bepalen ook de kwaliteit van het tegelwerk.

 

Door onze kennis, expertise en samenwerking met gespecialiseerde leveranciers, egaliseren wij zelfs de slechtste vloeren voor u.

 

Wij egaliseren vrijwel iedere ondergrond: van zandcement tot anhydriet en van beton tot hout of oude tegels. De enige voorwaarde is, dat de vloer vormvast, stabiel, vrij van scheidingslagen en blijvend droog is. Voorafgaand aan de egalisatie is het belangrijk te weten welk soort vloerbekleding aangebracht gaat worden. Ondervloeren voor linoleum, pvc, hardgebakken tegels, gietvloeren, parket en tapijt vragen om specifieke behandelingen. Ook de belasting van de vloer is van belang: rijden er auto’s overheen, betreft het een keukenvloer of een vloer in een verzorgingshuis waar bedden en rolstoelen overheen rijden? Dat alles bepaalt de behandelingswijze van het oppervlak.

 

* Volgens de geldende NEN normen

 

Neem voor meer informatie contact met ons op.