Talpa Top Floors
BEL +31(0)38 333 36 31 / +31(0)6 430 77 395
MAIL info@talpatopfloors.nl

Pomptrailer

Onze unieke pomptrailer maakt het verwerken van cement en calciumsulfaat -gebonden gietvloeren tot een eenvoudige klus. Aannemers en vloerverwerkingsbedrijven die zoeken naar efficiency, gemak, snelheid en de juiste hoeveelheid grondstoffen U betaald alleen het afgenomen verbruik zijn bij ons aan het juiste adres. Bovendien is vrijwel iedere locatie – binnen of buiten de stad – bereikbaar voor onze pomptrailer.

De pomptrailer verwerkt en verpompt alle soorten gietmortels met een capaciteit van 1 tot 15 ton per uur. De computergestuurde technologie waarborgt nauwkeurige en consequente grondstofverhoudingen, onze operator bewaakt de mortelkwaliteit voortdurend en kan deze zo nodig op afstand aanpassen. Stagnatie en uitval tijdens het productieproces blijven daardoor tot het minimum beperkt.

Milieuvriendelijk
Onze trailer is speciaal gemaakt voor binnenstedelijk gebruik. Daarbij is onder meer ook gedacht aan milieuvriendelijke verwerking geen afval van verpakkingsmateriaal. en de opvang van vuil spoelwater. Dat proces wordt volledig uitgevoerd in de gesloten trailer.

Kortom, de vele voordelen van onze pomptrailer ziet u ongetwijfeld terug in de snelheid en kwaliteit van uitvoering, het eindresultaat en uw kostenbeheersing.

Grote oppervlaktes zelf uitvoeren?

Talpa pompservice

  • Kant en klaar, einde slang
  • Arbo vriendelijk (geen zakken / stof)
  • Altijd de juiste hoeveelheid
  • Betaald alleen het verbruik

Neem voor meer informatie over de pomptrailer contact met ons op.