Talpa Top Floors
BEL +31(0)38 333 36 31 / +31(0)6 430 77 395
MAIL info@talpatopfloors.nl

Pomptrailer

Onze unieke pomptrailer maakt het storten van gietvloeren tot een eenvoudige klus. Aannemers en vloerverwerkingsbedrijven die zoeken naar efficiency, gemak, snelheid en de juiste hoeveelheid grondstoffen zijn bij ons aan het juiste adres. Bovendien is vrijwel iedere locatie – binnen of buiten de stad – bereikbaar voor onze pomptrailer.

 

Automatisch
De pomptrailer verwerkt en verpompt alle soorten gietmortels tot een totale capaciteit van 2.000 m2 per dag. De computergestuurde technologie waarborgt nauwkeurige en consequente grondstofverhoudingen, en mengt eventueel automatisch kwartszand bij.

 

Operator
Onze operator bewaakt de mortelkwaliteit voortdurend en kan deze zo nodig aanpassen. Stagnatie en uitval tijdens het productieproces blijven daardoor tot het minimum beperkt.

 

Milieuvriendelijk
Onze trailer is speciaal gemaakt voor binnenstedelijk gebruik. Daarbij is onder meer gedacht aan milieuvriendelijke verwerking en de opvang en recycling van vuil spoelwater. Dat proces wordt volledig uitgevoerd in de gesloten trailer. Verder is de installatie voorzien van een modern stofafzuigingssysteem. Deze voorzieningen voorkomen milieuvervuiling in de directe omgeving.

 

Voordelen
Kortom, de vele voordelen van onze pomptrailer ziet u ongetwijfeld terug in de snelheid en kwaliteit van uitvoering, het eindresultaat en uw portemonnee.

 

Neem voor meer informatie over de pomptrailer contact met ons op.