Talpa Top Floors
BEL +31(0)38 333 36 31 / +31(0)6 430 77 395
MAIL info@talpatopfloors.nl

Het bedrijf Talpa Top Floors

Talpa Top Floors maakt vrijwel alle ondervloeren geschikt voor verdere afwerking. Dat doen wij door verwijdering van materialen of lagen, het verhelpen van oneffenheden en het aanbrengen van gietvloeren.

Pomptrailer

Voor het aanbrengen van gietvloeren gebruiken wij onze unieke, milieuvriendelijke en zelfs binnenstedelijk inzetbare pomptrailer. Computergestuurde technologie waarborgt nauwkeurige en consequente grondstofverhoudingen.

Hoewel wij in principe het hele concept zelf uitvoeren, kunnen bedrijven bij ons ook alleen de pomptrailer huren met operator en inclusief levering van benodigde grondstoffen.

Tendens

De vraag naar gladde en vlakke vloeren neemt toe. Dat heeft verschillende redenen, maar vooral omdat de verschillende eindafwerkingsproducten steeds hogere eisen stellen aan de ondergrond. Zo worden tegelsoorten steeds groter, waardoor de kwaliteit van de ondergrond eveneens steeds beter moet zijn. Voor pvc-vloeren en coatings zijn ook gladde vloeren vereist.

Wij frezen, schuren en stralen alle vloersoorten. Daarnaast verwijderen wij oude vloeren, zoals tegels, vloerbedekking en parketvloeren. Het infresen van vloerverwarming behoort ook tot de mogelijkheden.